Zázvorová omáčka s pomerančem - Klášterní officína 330g



Související produkty
Detailní popis produktu
Zázvorová omáčka s pomerančem je vyrobena podle tradičních receptur. Dochutíme ní grilované maso i zeleninu, použijeme ji v asijské kuchyni, v kari omáčce i v kuřecím salátu. Je výborná na marinované maso a grilování. Je vhodná pro vegetariány na dochucení pečeného nebo smaženého tofu. Studenou omáčku po otevření uchovávejte v chladu a spotřebujte do 2 měsíců od otevření. Omáčku ze zázvoru skladujte v suchu a temnu.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 683kJ/163kcal |
| Tuky | 0,25g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | |
| Sacharidy | 39,99g |
| z toho cukry | 25,50g |
| Vláknina | 5,99g |
| Bílkoviny | 2,74g |
| Sůl |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Omáčky, Kečupy, Hořčice |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.33 kg |
| EAN: | 8595240704051 |
| Počet v balení: | 12 |
řepkový olej, chilli vločky, sečuánský pepř, rajčata, jablečný ocet, cukr, zázvor, česnek, sůl, SEZAM, směs koření
Mírně koncetrovaná rajčatová šťáva, regulátor kyselosti: kyselina citronová.
Cibule 31%, extra panenský olivový olej 19%, kokosový olej 12%, česnek, sůl, kokos, petržel listová, koriandr, fenykl, kurkuma, zázvor, římský kmín, chilli, citrónová tráva,...
Dýně hokkaido 56%, jablečný ocet 12%, cibule 11%, třtinový cukr, kokos, extra panenský olivový olej, sůl, kurkuma, skořice, HOŘČIČNÉ SEMENO, koriandr, chilli vločky, citronová...
Červená cibule 64%, třtinový cukr 13%, balsamikový ocet 7%, červený vinný ocet 7%, portské víno 7%, extra panenský olivový olej, bobkový list, sůl.
Švestky (80g švestek na 100g výrobku), červené víno*, červený vinný ocet*, třtinový cukr, mix chilli papriček (1%), skořice, hřebíček, badyán. *Obsahuje SIŘIČITANY.
SÓJOVÁ omáčka Tamari, tamariškový kořen, sušené švestky, ocet, voda, karamel, citronová šťáva, směs bylin a koření, cukr a sůl.
Bazalka* (53%), extra panenský olivový olej* (32%), mandle* (5%), koncentrovaná jablečná šťáva*, jablečný ocet*, sušená rajčata*, mořská sůl, česnek*, pepř*. *Z ekologického...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
