Mouka hrachová žlutá BIO 450g Probio bez lepku 5882

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
MOUKA ZE ŽLUTÉHO HRACHU BIO Bezlepková hrachová mouka je přirozeně bezlepková potravina, která se vyrábí semletím zrn sušeného hrachu. Je vhodná pro bezlepkovou dietu a je skvělým pomocníkem v kuchyni při vaření a pečení. Hrachová mouka je zdrojem vlákniny, sacharidů a antioxidantů. Hrách obsahuje minerální látky, jako je hořčík, fosfor nebo draslík a také aminokyseliny, jako je lysin. Je sytý a vydatný, dodává tělu potřebné bílkoviny a vlákninu a má nízký glykemický index. Složení: hrách žlutý loupaný BIO PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA Použití: Hrachová mouka je vhodná na přípravu hrachové polévky, lze ji použít místo klasické jíšky k zahuštění luštěninových pokrmů, polévek a omáček, na přípravu pomazánek, pikantních dipů, placiček, karbanátků a lívanců, použít ji lze také na obalování. Hrachovou mouku lze přidat do těsta na chléb, sušenky či koláče pro zkvalitnění nutričního složení pokrmu. V naší nabídce bezlepkových mouk v BIO kvalitě najdete mouku cizrnovou , kukuřičnou , pohankovou , čirokovou , z červené čočky , rýžovou hladkou , rýžovou celozrnnou , quinoovou nebo hrachovou Alergeny: Výrobek může obsahovat sezam. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C Hmotnost: 450gr PRO-BIO s.r.o. je česká společnost založená roku 1992, která je prvním a největším výrobcem biopotravin v České republice. Výrobce: PRO-BIO s.r.o. Lipová 40, 788 32 Staré Město, okr. Šumperk, Česká RepublikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Mouky, krupice, strouhanka |
|---|---|
| EAN: | 8595582418036 |
| tuky: | 1,800000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 317,000000 |
| sacharidy: | 47,000000 |
| bilkoviny: | 19,000000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 18,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
| z_toho_cukry: | 3,200000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1338,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
