Vanilkový lusk vakuovaný 1ks Hugo 3822

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
VANILKOVÝ LUSK Z UGANDY Vanilkový lusk z Ugandy je druh prémiové vanilky, známý pro svou intenzivní a komplexní vůni a chuť s tóny čokolády, fíků a kořeněnosti. Je to odrůda Planifolia, která se pěstuje v ideálních klimatických podmínkách Ugandy, což zajišťuje vysoký obsah vanilinu a kvalitu požadovanou šéfkuchaři. Lusky mají obvykle 15-18 cm, jsou tmavě hnědé až černé, mastné a plné aromatických olejů. Používají se na dochucení dezertů, krémů, omáček, kávy a k výrobě vanilkového extraktu či cukru. Složení: vanilkový lusk Použití: Pravou vanilku můžete několikanásobně použít - tobolku nechte několik dnů v cukru a pak ji omyjte. Opakované použití je možné třeba i po aromatizaci mléka či studených omáček. Smetanově sladké aroma s tóny lékořice se v západní kuchyni používá téměř výhradně na mléčné pokrmy. Ti, kteří mléko příliš nemusí, mohou rozřezaný vanilkový lusk položit také na nakrájené ovoce a to pak s troškou másla upéct v troubě. Skladování: Skladujte v suchu při teplotě nejvýše do 25 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70%. Balení: 1 lusk Dovozce a distributor: Martina Veleba Pod hájkem 2401, 393 01 Pelhřimov, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Koření |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.01 kg |
| EAN: | 8594176530406 |
| tuky: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 0,000000 |
| sacharidy: | 0,000000 |
| bilkoviny: | 0,000000 |
| sul: | 0,000000 |
| vlaknina: | 0,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 0,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
