Mouka mandlová jemně mletá - GASTRO 5kg



Související produkty
glokózový sirup BIO, cukr BIO, želírovací složka (pektiny), regulátor kyselosti (vinan draselný, vinan sodný), kyselina citronová, přírodní příchuť a aroma pomeranče a další...
Detailní popis produktu
Mandlovou mouku používáme hlavně při pečení, do dortů a cukroví, do krémů, desertů, můžeme z ní vyrábět i mandlové mléko a domácí marcipán, makrony. Mouka je vhodná pro sladké pečení a cukrářskou výrobu, stejně tak s ní lze nahradit částečně běžnou mouku. Mandlová mouka se vyrábí z najemno rozemletých mandlí. Můžete jí nahradit část klasické mouky nebo použít pouze mouku mandlovou. Pokrmy tak trochu ozdravíte, odlehčíte a dodáte jim vyšší výživnou hodnotu. Z mandlové mouky se vyrábějí vyhlášené makronky, můžete s ní však ozvláštnit jakékoliv dezerty. Umixujete z ní i mandlové mléko nebo připravíte domácí marcipán. Na mandlovou mouku nedají dopustit také paleo nadšenci nebo celiaci, kteří na ní oceňují její přirozenou bezlepkovost. Mandlová mouka je vhodná pro všechny, kteří chtějí ozvláštnit svůj jídelníček novou surovinou s multifunkčním využitím a zajímají se o zdravé stravování.Nutriční hodnoty
| Energetická hodnota | 2508kJ/607kcal |
| Tuky | 53,01g |
| z toho nasycené mastné kyseliny | 5,08g |
| Sacharidy | 3,90g |
| z toho cukry | 3,50g |
| Vláknina | |
| Bílkoviny | 22,34g |
| Sůl | 0,027g |
Doplňkové parametry
| Kategorie: | GASTRO A VELKÁ BALENÍ |
|---|---|
| Hmotnost: | 5 kg |
| EAN: | 8595617906071 |
| Počet v balení: | 1 |
celozrnná rýže, čirok, červená quinoa, lněná vláknina.
PŠENIČNÁ MOUKA, cukr, řepkový tuk, vejce, sušené MLÉKO, skořice, vanilkový cukr
hrách (žlutý, zelený) 80%, rýže bílá, sůl.
Kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátory (SÓJOVÝ lecitin, polyglycerolpolyricinoleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
