Fazole adzuki BIO 500g Probio 2577

Neohodnoceno
88,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 14ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÉ FAZOLE ADZUKI BIO   Adzuki jsou malé hnědočervené fazolky, které mají lehce nasládlou chuť a jsou dobře stravitelné. Podobně jako ostatní luštěniny jsou bohatým zdrojem rostlinných bílkovin a vlákniny, takže vám nejen dodají potřebnou energii, ale také vás na dlouhou dobu zasytí.   Výborně se hodí do polévek, rizot i saláty. Můžete je využít i jako přílohu k masovým či zeleninovým pokrmům. A jsou také vynikající základem do pomazánek, zapékaných pokrmů a rychlých pánví.     Kromě fazole adzuki můžete vyzkoušet také bílou ledvinu, červenou ledvinu nebo mungo, z dalších luštěnin pak čočku a žlutý hrách, z obilovin potom pohankové speciality, cizrnu, jáhly, kukuřičný kuskus, bílou quinou nebo kukuřičnou krupici a instantní polentu.   Probio je česká společnost ze Starého Města, která už od roku 1992 vyrábí základní biopotraviny, od obilovin, mouk, luštěnin a těstovin, až po sušenky, čokolády, vína a kávy. Mají 3 mlýny a vyrábějí přes 400 bezlepkových výrobků, to vše navíc v certifikované biokvalitě. Dnes je tak Probio největším výrobcem biopotravin v tuzemsku.     SLOŽENÍ: 100% adzuki BIO   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BIO   Může obsahovat stopy sezamu, jelikož se zpracová ve výrobně, kde se zpracovává rovněž jmenovaný výrobek.      SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu do 25°C a chraňte před teplem.       PŘÍPRAVA: Fazole propláchněte a předem namočte na cca 10 - 12 hodin. Poté vařte v nové vodě. Doba vaření je proměnlivá (cca 35 - 50 minut). Pěnu sbírejte, fazole nemíchejte. Osolte až po uvaření.          Výrobce: PRO-BIO, obchod. spol. s.r.o.  Lipová 40, 788 32 Staré Město, Česká republika   

Doplňkové parametry

Kategorie: Fazole
tuky: 0,600000
energeticka_hodnota_kcal: 310,000000
sacharidy: 63,000000
bilkoviny: 20,000000
sul: 0,010000
vlaknina: 8,700000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 0,100000
energeticka_hodnota_kj: 1295,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: