Kypřící prášek do perníku BIO 18g Amylon bez lepku 197

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÝ KYPŘÍCÍ PRÁŠEK DO PERNÍKU Bezlepkový kypřící prášek do perníku v bio kvalitě je zhotoven pouze z kvalitních BIO surovin a je výborným pomocníkem pro pečení perníku. Bio kypřicí prášek do perníku Vám pomůže připravit nadýchaný a voňavý perník na plech nebo těsto na vykrajované perníčky. Teplé tóny hřebíčku, anýzu, kardamomu, koriandru a skořice v bio kvalitě dodají čerstvě pečenému perníku hřejivé tóny. Složení: BIO kukuřičný škrob, kypřící látky: vinany draselné, uhličitany sodné; BIO perníkové koření mleté: BIO anýz, BIO hřebíček, BIO kardamon, BIO koriandr, BIO skořice Cassia BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg / kg) BEZ FOSFÁTŮ Použití příprava: Návod na lahodný perník: Do nádoby nasypeme 400g hladké či polohrubé mouky (popř. bezlepkové), 100-150g cukru, 1 lžíci kakaa/ kávoviny (cca 20g), kypříci prášek do perníku a vše dobře promícháme. Pak přidáme 100ml oleje nebo rostlinného tuku a přilijeme 400ml mléka/ rostlinného nápoje, ve kterém rozšleháme 1-2 vejce (můžeme nahradit 2-3 lžičkami chia semínek). Vše důkladně promícháme a těsto nalijeme na vymaštěný, moukou vysypaný plech a pečeme v předehřáté troubě cca 20 min. Tip: pšeničnou mouku můžeme z poloviny nahradit moukou celozrnnou žitnou nebo špaldovou. Skladování: Skladujte v suchu. Hmotnost: 18gr Amylon je česká firma z Vysočiny, která vznikla roku 1912, specializuje se na výrobu potravinářských výrobků. Výrobce: Amylon, a. s.Švermova 117, 580 01 Havlíčkův Brod, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Polotovary a směsi |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.019 kg |
| EAN: | 8594006668262 |
| tuky: | 1,600000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 247,000000 |
| sacharidy: | 55,000000 |
| bilkoviny: | 1,300000 |
| sul: | 15,400000 |
| vlaknina: | 0,000000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,300000 |
| z_toho_cukry: | 6,200000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1048,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
