Benediktinský extrakt IBIŠEK 290g 459

Neohodnoceno
110 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 12ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Benediktinský bylinný extrakt z Ibišku súdanského přispívá k normální funkci střevního traktu, vylučování vody z organismu a k normální činnosti cévní soustavy. Bez konzervantů, obohaceno o vitamín C. Ibišek súdánský – přispívá k normální funkci střevního traktu; vylučování vody z organismu a k normální činnosti cévní soustavy. Vitamin C – přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév; napomáhá normální funkci imunitního systému. Použití: Benediktinský bylinný extrakt z ibišku ve formě sirupu se užívá přímo po lžičkách nebo pro přípravu studených i teplých nápojů. Pro přípravu teplých nápojů je dobré dbát na správnou teplotu vody, která nesmí přesáhnout 45 °C, abyste zachovali blahodárné účinné látky. Doporučené dávkování: Dospělí: 2× a 3× denně 3 čajové lžičky (15 ml); Děti (od 3 let): 3× denně 2 čajové lžičky (10 ml). Nepřekračovat doporučené dávkování. Složení: voda, fruktóza, bylinný výtažek Ibišku súdánského, kyselina askorbová (vitamín C), regulátor kyselosti – kyselina citronová, kyselina jablečná. Bez konzervantů.Upozornění, uchovávání: Bylinný extrakt Ibišek ve formě sirupu před použitím protřepejte! Případný zákal nebo usazenina není na závadu výrobku, ale je důkazem přírodního původu. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Vhodné pro děti od 1 roku. Nepodávejte dlouhodobě. Benediktinský bylinný extrakt z Ibišku ve formě sirupu skladujte při teplotě 10 – 25 °C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Chraňte před mrazem! Po otevření uchovávejte v temnu a chladu a spotřebujte do 3 týdnů! Uchovávejte mimo dosah dětí. Doplněk stravy OVZ-35.0-11.5.07/16819

Doplňkové parametry

Kategorie: BYLINNÉ SIRUPY
tuky: 0,010000
energeticka_hodnota_kcal: 174,670000
sacharidy: 43,670000
bilkoviny: 0,150000
sul: 0,000000
vlaknina: 0,410000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,000000
z_toho_cukry: 42,260000
energeticka_hodnota_kj: 730,930000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: