Croissant 220g 4ks Schar bez lepku 3020

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÝ CROISSANT Croissant je příjemně sladké bezlepkové pečivo vyrobené speciálně pro lidi s intolerancí na lepek, určené k přímé konzumaci nebo dalšímu zpracování, k přípravě svačin a lehkých pokrmů nejen doma, ale díky praktickému balení také na cestách. Balení obsahuje 4 croissanty balené v ochranné atmosféře. Croissant je nadýchané máslové pečivo, které se vyrábí z kynutého vrstveného těsta. Pekař těsto takzvaně "laminuje" - pláty kynutého těsta prokládá vrstvami změklého másla, které pak společně válí. Díky tomu má upečený croissant jemnou nadýchanou strukturu podobnou pečivu z listového těsta. Předchůdcem dnešního croissantu je rakouský sladký rohlík Kipferl, vzhledem podobný loupáku, který se vyráběl už ve 13. století. Když si v roce 1839 rakouský důstojník August Zang v Paříži založil vídeňskou pekárnu (Boulangerie Viennoise), kde pekl speciality ze své domoviny, jako bílý vídeňský chléb nebo právě sladké rohlíky, Pařížané si jeho podnik i výrobky rychle oblíbili a zanedlouho ve francouzských pekárnách začala vznikat imitace Kipferlu, nazvaná podle svého typického tvaru "půlměsíce" či "srpku", croissant. Od roku 1869 už byla obliba a konzumace crossaintu natolik rozšířená, že už se o něm začínalo mluvit jako o základu francouzské snídaně. Složení: kukuřičný škrob, pitná voda, kvásek 14 % (rýžová mouka, pitná voda), extrakt z ovoce (rohovník, jablko), rostlinné margaríny [rostlinné oleje a tuky v různých poměrech (slunečnicový olej s vysokým obsahem kyseliny olejové, kakaové máslo, bambucké máslo), pitná voda, jedlá sůl, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, slunečnicový lecitin; citronová šťáva, přírodní aromata], zvlhčující látka: sorbitol; rostlinná vláknina (psyllium), pekařské droždí, slunečnicový olej, rýžová mouka, sójový protein, rýžový škrob, zahušťovadlo: hydroxypropylmethylcelulóza; med, sušený vaječný bílek*, jedlá sůl, koncentrát z mrkve a jablka, přírodní aroma * Vejce nosnic v halách BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ PALMOVÝCH TUKŮ Použití: Croissanty jsou určené k přímé konzumaci, vhodné ke snídani, svačině nebo večeři buď samotné nebo s máslem, marmeládou nebo roztíratelnou čokoládou, lze je použít také k přípravě sladkých jídel, jako je žemlovka, moučníků a dezertů. Rohlíky se rovněž skvěle hodí na výlety a delší cesty. Další variací sladkého pečiva jsou rohlíky Bon Matin a Bon Choc Alergeny: Může obsahovat hořčici. Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem. Po otevření skladujte ve vzduchotěsném sáčku a zkonzumujte do několika dnů nebo přímo zamrazte. Hmotnost: 220gr Schär je společnost založená v roce 1922 v Jižním Tyrolsku, která se zaměřuje na výrobu bezlepkových potravin. Výrobce: Dr. Schär AG/ SPA Winkelau 9, 39014 Burgstall/ Postal (BZ) ItálieDoplňkové parametry
| Kategorie: | Bezlepkové pečivo |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.22 kg |
| EAN: | 8008698027974 |
| tuky: | 7,300000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 301,000000 |
| sacharidy: | 51,000000 |
| bilkoviny: | 4,000000 |
| sul: | 0,470000 |
| vlaknina: | 7,500000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 1,700000 |
| z_toho_cukry: | 12,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 1265,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
