Mazanec bez lepku 500g Labeta 544
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ SMĚS NA MAZANEC Vzpomínáte si, když jste jako malé děti vešly do babiččiny kuchyně a místností se linula lahodná vůně čerstvě upečeného mazance? Milé chvíle teď můžete oživit díky speciální bezlepkové směsi pro pečení mazance, jehož příprava je jednoduchá - stačí přidat mléko, vejce a máslo, nechat těsto vykynout a upéct. Tato směs je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná pro celiatiky. Je skvělou volbou, pokud chcete potěšit rodinu nebo přátele lahodným sladkým překvapením - vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta a připravte k čaji nebo kávě tradiční mazanec! Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky. Z dalších sladkých pochutin si můžete vyzkoušet upéct také bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb od Labety. SLOŽENÍ: rýžová mouka, kukuřičný škrob, cukr, bramborové vločky (brambory 99 %, emulgátor: mono- a diglyceridy mastných kyselin, antioxidant: estery mastných kyselin s kyselinou askorbovou, antioxidant: disiřičitan sodný, kurkuma), kukuřičná mouka, sušené odstředěné mléko, zahušťovadlo: guma guar; sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, látka zlepšující mouku: fosforečnany vápenaté, aroma BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) Může obsahovat skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu. PŘÍPRAVA: V míse smícháme oba sáčky a přidáme 350 ml vlažné vody nebo mléka, 2 žloutky, 80 g másla a rozinky dle chuti (cca 30 g). Z dobře vypracovaného těsta vytvarujeme mazanec, který položíme na plech s pečícím papírem. Necháme kynout 60–90 minut. Mazanec nařízneme do hloubky 1 cm do kříže a potřeme rozšlehaným vejcem. Pečeme při 175–180 °C asi 45–50 minut. Výrobce: Labeta, a.s. Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 0,600000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 355,000000 |
sacharidy: | 80,000000 |
bilkoviny: | 5,500000 |
sul: | 1,300000 |
vlaknina: | 4,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 29,000000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1508,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář