Mrkvánkys povidlovou náplní 150g bez lepku 581
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÉ HUKVALDSKÉ MRKVÁNKY Hukvaldské Mrkvánky jsou jemné pečivo z těsta, do kterého je přidaná mrkev a bohatá povidlová či hrušková náplň. Je to výborná, chutná cukrovinka, ideální zejména ke kávě nebo čaji. Brzy si našly své příznivce i za hranicemi Beskyd a jejich chuť si postupně zamilovali i lidé v dalších regionech. Mrkvánky se vyrábí z čerstvé mrkve, která je významným zdrojem vlákniny a neobsahují konzervanty ani barviva, takže se hodí i jako chutná svačinka pro děti. Díky svému složení a vynikající chuti se staly velmi oblíbenými. V podhůří Moravskoslezských Beskyd společnost Martina Bakery už 30 let vyrábí mrkvánky převážně ručně z těch nejkvalitnějších surovin podle původní, tradiční rodinné receptury babiček, předávané z generace na generaci. Pečlivě přitom vybírají kvalitní české suroviny od lokálních dodavatelů a podporují tak místní farmáře. SLOŽENÍ: TĚSTO: kukuřičný škrob, mrkev 30%, kukuřičná mouka, palmový a řepkový olej, sojová krupice, cukr, vaječný žloutek, sůl, emulgátor: sojový lecitin, zahušťovadlo: guma guar; kypřící látky: uhličitan sodný a disforečnan sodný, aroma NÁPLŇ: Švestková povidla 40% (švestky 70%, jablka, cukr, voda, regulátor kyselosti: kyselina citrónová; aroma) BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu při teplotě max. 25°C. Chraňte před přímým slunečním zářením. Výrobce: Martina bakery s.r.o., Bělská 601, 739 21 Pasakov, Česká republikaDoplňkové parametry
Kategorie: | Zdrávé křupání |
---|---|
tuky: | 16,750000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 413,000000 |
sacharidy: | 62,290000 |
bilkoviny: | 2,500000 |
sul: | 0,080000 |
vlaknina: | 0,000000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 7,300000 |
z_toho_cukry: | 30,730000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1699,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář