Křupky jahoda + jablko 40g Chrástkovi 3325

Neohodnoceno
21,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 20ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÉ KUKUŘIČNÉ KŘUPKY S JAHODAMI A JABLKY   Přírodní bezlepkové kukuřično-jahelné křupky s příchutí jahody a jablka se hodí pro každého malého neposedu a jsou skvělou zdravou alternativou klasických smažených brambůrků, které děti zdravě zasytí a také zabaví.    Tyto 100% přírodní Bejby křupky obsahují pouze přírodní cukr a sůl, nejsou přislazované a neobsahují lepek, takže se hodí jak pro bezlepkovou dietu, tak pro ozvláštnění a zpestření jídelníčku pro celou rodinu. Skvěle je pak využijete jako svačinku do školy nebo snack na výlety.   Specialita pro děti, Bejby křupky, se krom jahodovo-jablečných křupek vyrábí také v dalších 3 chuťových variacích: křupky s příchutí červené řepy a jablka, křupky s příchutí jablka, dýně a švestky a jablečno-mrkvové křupky.   Značka Chrástkovi pak nabízí i různé další varianty křupek: rýžové křupky, nesolené kukuřičné křupky, jáhlové křupky, pohankové křupky, kukuričné křupky s amarantem, arašídové křupky, jogurtové křupky, křupky s příchutí jogurtu a lesního ovoce a jahodové křupky.    Kromě křupek můžete vyzkoušet také sýrové koule, přírodní bezlepkové kukuřičné tyčinky anebo pšeničné sýrové, brynzové či česnekové oplatky od firmy Chrástkovi.     SLOŽENÍ: Kukuřičná krupice 55 %, jahelná krupice 15 %, sušené jahody 20 %, sušené jablka 10 %   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ PŘIDANÉHO CUKRU BEZ GENETICKY MODIFIKOVANÝCH ORGANISMŮ (GMO)   Extrudovaný výrobek     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před přímým slunečním zářením a teplem.       Výrobce: Chrástkovi s.r.o., Zlechov 471, 687 10 Zlechov, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Zdrávé křupání
tuky: 2,990000
energeticka_hodnota_kcal: 379,000000
sacharidy: 79,230000
bilkoviny: 8,730000
sul: 0,004000
vlaknina: 0,000000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,420000
z_toho_cukry: 4,000000
energeticka_hodnota_kj: 1606,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: