Co byste měli vědět:Makrely, ulovené udržitelným způsobem galicijským konzervačním mistrem Ramónem Peñou, jsou skvělou volbou pro gurmány. Nabízíme filety z makrely v olivovém...
Ramón Peña - mistr výběru Jehlic:V období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice v Galicijských rias na svém vrcholu, Ramón Peña pečlivě vybírá ty nejlepší kousky. Po...
Co byste měli vědět:Bonito del Norte, považovaný za nejlepší druh tuňáka, je zpracováván s mimořádnou péčí. Nejjemnější kusy mladých bílých tuňáků jsou vybírány a zpracovávány...
Olihně z Atlantiku a chobotnice Ramón Peña:Mláďata olihní, pocházející z čistých vod Atlantského oceánu, jsou známá svou malou velikostí, což je činí vysoce ceněnými a pravými...
Ramon Pena nabízí prvotřídní tuňáka žlutoploutvého v olivovém oleji, který je široce ceněn pro svou výjimečnou chuť. Tento druh, známý jako “Thunnus albacares”, patří mezi...
Ramón Peña pečlivě vybírá nejlepší Jehlice přímo v galicijských riasách během sezóny od května do listopadu, kdy je jejich kvalita na vrcholu. Po důkladném vyčištění jsou...
Conservas Ramon Pena, přední výrobce prvotřídních konzervovaných mořských plodů, se může pochlubit svými kalamáry, které jsou díky celkovému balení v každé konzervě opravdu...
Mušle v pikantní omáčce z galicijských rias patří k nejexkluzivnějším lahůdkám. Tyto mušle jsou servírovány v bohaté omáčce, která je směsí přírodních ingrediencí jako olivový...
Lahodná pomazánka z ovčího sýra je ideální k podávání s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Pro maximální chuťový zážitek se doporučuje servírovat na...
Doporučení: Vynikající je s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Teplé pečivo v tomto případě zesiluje chuťový zážitek. Chuť sýra je ještě lepší, když...