Jste fanouškem tuňáka? Objevte tento tuňákový pochoutkový mix, který obsahuje nejen bílého tuňáka, ale i cukety, cibuli, červenou a zelenou papriku, vše zalité extra panenským...
Vychutnejte si exkluzivní kousky tuňáka, vybrané z nejlepších částí ryby, pocházející přímo z kantabrijského moře. Tyto špičkové kousky jsou pečlivě zavařené v prvotřídním...
Cherry papričky, nabitými šťavnatými kousky tuňáka, vás ohromí svou chruplavostí. Na úvod vás osloví sladkost papriky, která postupně přechází v jemně pikantní symfonii s...
Co byste měli vědět:Makrely, ulovené udržitelným způsobem galicijským konzervačním mistrem Ramónem Peñou, jsou skvělou volbou pro gurmány. Nabízíme filety z makrely v olivovém...
Ramón Peña - mistr výběru Jehlic:V období od května do listopadu, kdy jsou Jehlice v Galicijských rias na svém vrcholu, Ramón Peña pečlivě vybírá ty nejlepší kousky. Po...
Co byste měli vědět:Bonito del Norte, považovaný za nejlepší druh tuňáka, je zpracováván s mimořádnou péčí. Nejjemnější kusy mladých bílých tuňáků jsou vybírány a zpracovávány...
Olihně z Atlantiku a chobotnice Ramón Peña:Mláďata olihní, pocházející z čistých vod Atlantského oceánu, jsou známá svou malou velikostí, což je činí vysoce ceněnými a pravými...
Ramon Pena nabízí prvotřídní tuňáka žlutoploutvého v olivovém oleji, který je široce ceněn pro svou výjimečnou chuť. Tento druh, známý jako “Thunnus albacares”, patří mezi...
Conservas Ramon Pena, přední výrobce prvotřídních konzervovaných mořských plodů, se může pochlubit svými kalamáry, které jsou díky celkovému balení v každé konzervě opravdu...
Mušle v pikantní omáčce z galicijských rias patří k nejexkluzivnějším lahůdkám. Tyto mušle jsou servírovány v bohaté omáčce, která je směsí přírodních ingrediencí jako olivový...
Chobotnice, pečlivě připravená z vybraných chapadel, je ručně krájena a uchovávána v olivovém oleji, což zaručuje, že si ponechá svou přirozenou kvalitu a nabídne vám její...
Tuňák křídlatý v oleji Izaro je vysoce kvalitní produkt, který představuje skvělou volbu pro milovníky mořských plodů. Tento tuňák je uložen ve slunečnicovém oleji, který...
Extremadura se pyšní nejrozsáhlejšími plantážemi fíků ve Španělsku, kde se na ploše 5220 hektarů, což představuje třetinu zemědělské půdy v zemi, pěstují tyto sladké plody. Fíky...
Neodolávejte pokušení a ochutnejte Paté Iberico, které je obohaceno o proslulé třešně z Jertského údolí.Doporučení: Máte chuť na osvědčenou klasiku? Zkuste bagetu s kapkou...
Lahodná pomazánka z ovčího sýra je ideální k podávání s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Pro maximální chuťový zážitek se doporučuje servírovat na...
Doporučení: Vynikající je s olivovým olejem na čerstvě opečeném chlebu, toastu či bagetě. Teplé pečivo v tomto případě zesiluje chuťový zážitek. Chuť sýra je ještě lepší, když...
Zajímavosti, které by vás neměly minout:Když se řekne Španělsko a tapas, na mysli se vynoří obraz malých zelených oliv s něžnou, jemnou chutí - to jsou právě proslavené...
Kubíčky tuňáka ochucené chilli a mořskou solí.Tato lahodná kombinace tuňákových kubíčků je perfektní jako doplněk k předkrmům z mořských plodů. Její výtečná chuť vynikne v...
Co byste měli vědět:Patatera, tradiční uzenina z Extremadury ve Španělsku, přináší jedinečnou chuť díky svému složení, které zahrnuje brambory - odtud název patatera. Nyní máte...