Tamari sojová omáčka 250ml BIO ZP 1110

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
TAMARI SÓJOVÁ OMÁČKA BIO Tamari vzniká pomalou a dlouhodobou fermentací drcených sójových bobů a je přirozeně bezlepkovou potravinou. Oproti shoyu je tmavší, koncentrovanější a chuťově výraznější. Má silnou a výraznou chuť, kterou může nahradit chuť masových vývarů. Složení: voda, sojové boby 33%, jedlá mořská sůl 15,4%, destilované Sake (voda, rýže, jedlá sůl, fermentační činidlo: Aspargillus oryzae), pražené sojové boby 2,5%, fermentační činidlo: Aspargillus oryzae. PŘIROZENĚ BEZLEPKOVÁ SUROVINA Použití: Tamari lze použít k dochucování pokrmů, do marinád na maso, ryby nebo tofu. Tradičně se podává k sushi. Je vynikající pro dochucení vegetariánských nebo veganských pokrmů, lze ji použít k přípravě zálivek do salátů. Alergeny: Výrobek může obsahovat lepek z důvodu zpracování potravin způsobem křížových cest. Skladování: Skladujte v suchu a chladu Objem: 250ml Zdraví z přírody je prodejní značka společnosti IPJ NATUR s.r.o. ze Zlína, která se specializuje na sortiment zdravé výživy, zabývá se velkoobchodem, maloobchodem a zpracováním surovin jako jsou ořechy, semena, ovoce, rýže, luštěniny, obiloviny, zeleninové směsi a doplňky stravy. Společnost vlastní svůj řetězec maloobchodních prodejen pod názvem Zdravá výživa U zeleného stromu, ve kterých je konstantně rozšiřován sortiment nabízených produktů. Celkový sortiment společnosti najdete na www.zdravizprirody.cz a www.ipjnatur.cz. Výrobce: IPJ NATUR s.r.o. Chmelnická 194, 760 01 Zlín, Česká republikaDoplňkové parametry
| Kategorie: | Omáčky, Kečupy, Hořčice |
|---|---|
| EAN: | 8594046768151 |
| tuky: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kcal: | 54,000000 |
| sacharidy: | 3,900000 |
| bilkoviny: | 9,300000 |
| sul: | 13,000000 |
| vlaknina: | 0,500000 |
| z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,000000 |
| z_toho_cukry: | 0,000000 |
| energeticka_hodnota_kj: | 228,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
