Hraška na obalování bezlepková 250 g CERIA

Nicht bewertet
Marke: Ceria
€2,42
Do 3 dnů
Angebot zur Lieferung

Detaillierte Informationen

Detaillierte Produktbeschreibung

Obalovací směs na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte řízky, zeleninu či houby bez použití vajec. Lehce pikantní. Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt, který má na trhu úspěch již 11 let. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva.

Specifikace

Využití:

  • obalování - pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte a ochutíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Složení

Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření, chilli.

Příprava

Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1437kJ/340kcal. Tuky: 3,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 57,3 g. z toho cukry: 1,9 g. Bílkoviny: 16,9 g. Sůl: 2,5 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte na suchém místě.
Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu.

Zusätzliche Parameter

Kategorie: Hrašky a zahušťovadla
Gewicht: 0.256 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Seien Sie der Erste, der einen Beitrag über diesen Artikel schreibt.

Dieses Feld nicht ausfüllen: