Sirup javorový Grade A 250 ml BIO COUNTRY LIFE

Neohodnotené
Značka: Country Life
€6,80
Skladem
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Javorový sirup nejvyšší kvality a delikátní chutě. Je ideální pro studenou kuchyni. Tradičně se jím dochucují lívance a palačinky, ale použijte ho všude tam, kam chcete dodat jeho specifickou chuť – snídaňové kaše, dezerty, nápoje…

Specifikace

Označení Grade A se používá pro nejkvalitnější javorový sirup, který je jemnější a trochu světlejší než javorový sirup Grade C. Jedná se o tradiční kanadský produkt. Je to koncentrovaná míza z kanadského javoru. Sirup se vyrábí tak, že do dospělých stromů jsou navrtány otvory, kterými míza vytéká do záchytných nádob. Stromy se mohou dožít až 250 let, mízu produkují ve stáří 50 až 80 let. Na jeden litr sirupu je potřeba 35–40 litrů mízy. Surová míza obsahuje až 97 % vody, která se následně odpařuje, až vznikne sirup. V ekologické produkci se přísně dbá na to, aby javory, které produkují mízu, byly dospělé a stáčením mízy nebyl narušen jejich vývoj.

Javorový sirup obsahuje cca max. 5 % fruktózy, cca max. 5 % glukózy a cca 66 % sacharózy.
V Dobrotách zima 2015–2016 jsme na straně 6–11 zpracovali velký přehled sirupů a vzájemné srovnání obsahu jednotlivých cukrů.

Vyzkoušejte výborné bonbony z javorového sirupu - obsahují jen javorový sirup a glukózu, nic víc.

Složení

100% javorový sirup*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě bez ředění a na doslazování sladkých pokrmů.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):1532kJ/366kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 90 g. z toho cukry: 79 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0,01 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chladu. Po otevření skladujte při teplotě do 10 °C.
Legislativní zařazení: Přírodní sladidlo - sirup.

Dodatočné parametre

Kategória: Slady a sirupy
Hmotnosť: 0.488 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-001
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: