Miso shiro bílá rýže 400 g MUSO

Neohodnotené
€7,07
Vyprodáno
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Podrobný popis

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso. Nasládlá chuť, světlá barva a jemné aroma – tak by se dalo charakterizovat Miso shiro.

Specifikace

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Složení

Rýže 34 %, voda, SÓJOVÉ boby 26 %, jedlá mořská sůl, sirup z batátů, alkohol 2 %, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Příprava

K přípravě miso polévek. Přiveďte k varu zeleninový vývar, přidejte zeleninu nebo mořské řasy a několik minut povařte. Přidejte 4 lžičky miso. Již nevařte.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100g):800kJ/190kcal. Tuky: 5,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g. Sacharidy: 22 g. z toho cukry: 19 g. Bílkoviny: 11 g. Sůl: 5,4 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v uzavřeném obalu na suchém a chladném místě. Po otevření dobře uzavřete a skladujte v chladničce.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.

Dodatočné parametre

Kategória: Shoyu, miso, tamari, umeboshi
Hmotnosť: 0.406 kg
tuky: 5,100000
energeticka_hodnota_kcal: 190,000000
sacharidy: 22,000000
bilkoviny: 11,000000
sul: 5,300000
vlaknina: 6,300000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,700000
z_toho_cukry: 19,000000
energeticka_hodnota_kj: 800,000000

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: