Mýdlo s oslím mlékem DUO - Mure-Musc/Lait d´anesse (Moruše-Pižmo/Oslí mléko) 125g TML F120

Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR

Velký výběr
přes 14 000 produktů

Působíme už
od roku 2016
Související produkty
Detailní popis produktu
Oslí mléko je jedním z nejlepších produktů na trhu. Je to vzácná přísada s mnoha ctnostmi a terapeutickými vlastnostmi uznávaná od starověku. Oslí mléko, které používáme, pochází z oblasti Provence. Je bohaté na esenciální mastné kyseliny a minerální látky. Vůně oslího mléka, která tvoří toto mýdlo, pochází z města Grasse. Grasse je město parfémů. Obsah oslího mléka je 2%.Toto duo mýdlo se skládá z oslího mléka, které zvlhčuje Vaši pokožku. Není náhodou, že právě oslí mléko bylo tajemstvím královny Kleopatry pro zachování krásy a jemnosti pokožky. Oslí mléko je velmi podobné našemu mateřskému mléku, díky tomu je dobře tolerováno jak naším zažívacím traktem, tak i pokožkou. Oslí mléko obsahuje několikrát větší množství vitaminu C než mléko kraví, je výživnější a bohatým obsahem především esenciálních mastných kyselin přispívá k pružnosti a jemnosti pokožky. Urychluje také hojení, podporuje regeneraci a zklidňuje zarudnutí.Typ pokožky: na všechny typy pokožky.Ingredients: Oslí mléko: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Donkey Milk, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Benzyl Alcohol, Citronellol, Coumarin, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool.Moruše-pižmo: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua (Water),Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,Vitis Vinifera (Grape), Glycerin, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Tetrasodium Etidronate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, CI12490, CI 77499 (Iron Oxides)Země původu: FrancieDovozce a distributor pro ČR: TML a.s., Zábrdovická 25/2, 615 00 BrnoBalení: 125 gDoplňkové parametry
| Kategorie: | Pevná mýdla |
|---|---|
| EAN: | 3700601503340 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář
