Crackery celozrnné rýžové s černým sezamem 75 g MUSO

Neohodnoceno
Značka: Muso
75,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Z neloupaného japonského černého sezamu a celozrnné rýže s malou příměsí sójové omáčky, rýžového sirupu a kuzu škrobu. Představují lehké a chutné občerstvení.

Specifikace

Krekry s netypickou chutí představují japonský tradiční křupavý snack. Můžete je mlsat jen tak nebo spolu se zeleninou nakrájenou na tyčinky použít k nabírání zdravé pomazánky nebo lahodného dipu. Díky skladnému balení se hodí i jako občerstvení na cesty nebo netradiční občerstvení pro nečekanou návštěvu.

Jsou vyrobeny z celozrnné rýže, takže vás zasytí na delší dobu. Černý sezam má výraznější chuť než jeho bílá varianta a díky němu mají krekry tmavější až černou barvu. Dochuceny jsou kapkou sójové omáčky a rýžového sirupu. Všechny složky dohromady tvoří sladko-slanou křupavost. Jak jednou ochutnáte, nebudete moct přestat.

Složení je bez živočišných složek, vhodné pro vegany, bez přidaného cukru.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základních principů makrobiotiky. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

Složení

Černý SEZAM, hnědá rýže, sójová omáčka Tamari (SÓJOVÉ BOBY, pitná voda, jedlá sůl mořská), sirup z hnědé rýže (hnědá rýže, JEČNÝ slad), pitná voda, kuzu škrob.

Příprava

Určeno k přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):2118kJ/507kcal. Tuky: 27 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 4 g. Sacharidy: 53,3 g. z toho cukry: 1,3 g. Bílkoviny: 13,3 g. Sůl: 0,9 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu, chladu a dobře uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření co nejrychleji zkonzumujte.
Legislativní zařazení: Trvanlivé pečivo - crackery

Doplňkové parametry

Kategorie: Tyčinky, crackery, křupky
Hmotnost: 0.079 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: