Vanilinové rohlíčky bez lepku 295g Labeta 2088

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
95,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA VANILINOVÉ ROHLÍČKY   Tato bezlepková sypká směs na přípravu vanilinových rohlíčků je skvělým pomocníkem, když se blíží Vánoce! Málokterý štědrovečerní stůl se obejde bez cukroví. A vanilkové rohlíčky jsou tou nejoblíbenější českou stálicí vánočních svátků, takže nesmí chybět ani u vás doma.   Směs na vanilinové rohlíčky je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin (téměř třetinu složení tvoří lískové oříšky), takže je vhodná pro celiatiky, a její příprava je jednoduchá - stačí přidat pár ingrediencí, upéct a chutné cukroví je na světě! Pokud si tedy chcete zjednodušit práci a zároveň připravit "zdravější" vezi cukroví, která tolik nezatěžuje naše trávení, pak je bezlepková směs od značky Labeta tou správnou volbou!   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Z vánočního cukroví Vám samozřejmě na stole nesmí chybět ani další z top 5 nejoblíbenějších tuzemských vánočních lahůdek, a to bezlepkové linecké cukroví a perníčky.    Z dalších sladkých pochutin od Labety si můžete vyzkoušet upéct také bezlepkovou bábovku, klasické i kakaové muffiny, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku nebo pudingy. A pokud zrovna nemáte chuť na sladké, upečte si výtečný domácí chléb.     SLOŽENÍ: kukuřičná mouka, lískové ořechy 27 %, rýžová mouka, cukr, stabilizátor: hydroxypropylmethylcelulóza, zahušťovadlo: guma guar, sušený vaječný bílek, aroma   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg)   Může obsahovat mléko, sóju a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Obsah sáčku vysypeme na vál, přidáme 100 g změklého másla a 1 vejce. Vypracujeme hladké těsto, které necháme 2 hodiny odpočinout v lednici. Těsto postupně odkrajujeme, tvarujeme jednotlivé rohlíčky a klademe na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme v troubě předehřáté na 160°C do zlatova po dobu cca 10-12 minut. Vlažné rohlíčky (teplé se lámou) obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 18,000000
energeticka_hodnota_kcal: 1913,000000
sacharidy: 64,000000
bilkoviny: 7,600000
sul: 0,020000
vlaknina: 3,700000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 1,400000
z_toho_cukry: 15,000000
energeticka_hodnota_kj: 456,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: