Miso hatcho sója 400 g MUSO

Neohodnoceno
Značka: Muso
174 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Vychutnejte si intenzivní, uzenou až zemitou chuť.

Specifikace

Jak použít miso pasty v kuchyni? Podívejte se na video.

Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích.

Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.

 

Složení

Celé SÓJOVÉ BOBY 58 %, voda, mořská sůl, pražená SÓJOVÁ mouka, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).

Příprava

K přípravě polévek. Přidávejte na konci vaření. Již nevařte.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):966kJ/231kcal. Tuky: 10,2 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g. Sacharidy: 12,7 g. z toho cukry: 0,6 g. Bílkoviny: 18,3 g. Sůl: 10,68 g

Doplňkové informace

Skladování: Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 6 měsíců.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek - miso.

Doplňkové parametry

Kategorie: Shoyu, miso, tamari, umeboshi
Hmotnost: 0.406 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: