VÝPRODEJ!!!Pohankové slupky 160 g BIO PROBIO
Detailní popis produktu
Přirozeně bezlepkové pohankové slupky v biokvalitě. Můžete si z nich udělat zahřívací polštářky nebo je použít k přípravě čaje.Specifikace
Pohanka se k nám dostala v 15. století z Ruska a stala se součástí českých jídel především na Moravě. Oblíbená je zvláště ve Francii, kde se z ní dělají známé tradiční palačinky - sladké crepes a slané galettes.
PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
Pohankové slupky*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Slupky nejsou určeny ke konzumaci , ale k přípravě čajů a odvarů nebo jako náplň do polštářů či matrací. Návod na přípravu čaje: Slupky krátce propláchněte a vsypte do hrnce s vodou. Přiveťe k varu a odstavte. Louhujte minimálně 10 minut pod pokličkou. Pohankové slupky lze použít také na přípravu odvarů (jako obklady na postižená místa – křečové žíly apod.).Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a rel. vlhkosti nejvýše 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek – pohankové slupky.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Otruby |
---|---|
Hmotnost: | 0.168 kg |
Bio: | ANO |
Certifikát: | CZ-BIO-001 |
Bez lepku: | 1 |
Bez lepku přirozeně: | 1 |
Bez mléka: | 1 |
Fairtrade: | 1 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.