Jizerka zelená mouka 1kg Jizerské pekárny 2891

Neohodnoceno
126 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 10ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ UNIVERZÁLNÍ SMĚS NA PEČENÍ   Tato univerzální bezlepková zelená mouka Jizerka je skvělým pomocníkem pro přípravu jakýchkoli kynutných těst a šlehaných a třených hmot. Použít ji můžete stejně dobře i při vaření k zahušťování pokrmů a k přípravě knedlíků či těstovin. Je vyrobena speciálně pro osoby s intolerancí na lepek.   Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.   Pokud si chcete upéct konkrétní pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu konkrétně specializovaných bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále univerzální zlatou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb.     SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, bramborový škrob, lupinová mouka, tapiokový škrob, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY  BEZ VAJEC a SÓJI   Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     RECEPT NA TLAČENÉ KOLÁČE: Potřebujeme: Směs Jizerka 200g, cukr krupice 35g, droždí 10g, máslo 30g, sůl 3g, 1 vejce, voda 100ml; žmolenka: směs 100g, máslo 50g, cukr 50g   1) Droždí rozpustíme ve vodě, přídáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Na konec pridáme rozpuštěné máslo a domícháme. 2) Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 minut odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kuličky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 minut.   3) Poté kuličky rozmáčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme libovolnou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce..). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypame žmolenkou. 4) Pečeme při 180°C asi 20 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,800000
energeticka_hodnota_kcal: 382,000000
sacharidy: 89,000000
bilkoviny: 3,200000
sul: 0,200000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 4,500000
energeticka_hodnota_kj: 1622,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: