Jizerka zelená mouka 1kg Jizerské pekárny 2891
Detailní popis produktu
BEZLEPKOVÁ UNIVERZÁLNÍ SMĚS NA PEČENÍ Tato univerzální bezlepková zelená mouka Jizerka je skvělým pomocníkem pro přípravu jakýchkoli kynutných těst a šlehaných a třených hmot. Použít ji můžete stejně dobře i při vaření k zahušťování pokrmů a k přípravě knedlíků či těstovin. Je vyrobena speciálně pro osoby s intolerancí na lepek. Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli. Pokud si chcete upéct konkrétní pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu konkrétně specializovaných bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále univerzální zlatou mouku a také směsi na pečivo: směs na bílý, slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb. SLOŽENÍ: kukuřičný škrob, bramborový škrob, lupinová mouka, tapiokový škrob, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ VAJEC a SÓJI Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky. SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem. RECEPT NA TLAČENÉ KOLÁČE: Potřebujeme: Směs Jizerka 200g, cukr krupice 35g, droždí 10g, máslo 30g, sůl 3g, 1 vejce, voda 100ml; žmolenka: směs 100g, máslo 50g, cukr 50g 1) Droždí rozpustíme ve vodě, přídáme vejce, směs, sůl, cukr a vše krátce intenzivně prohněteme. Na konec pridáme rozpuštěné máslo a domícháme. 2) Při použití těsta na tlačené koláče necháme těsto 5 minut odpočinout a pak nadělíme a vytvarujeme kuličky o hmotnosti asi 15 g. Necháme na plechu kynout asi 40 minut. 3) Poté kuličky rozmáčkneme skleničkou a vzniklý důlek naplníme libovolnou náplní (tvarohová, maková, džem, ovoce..). Okraje koláče pomašlujeme vajíčkem a vrch posypame žmolenkou. 4) Pečeme při 180°C asi 20 minut.Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
tuky: | 0,800000 |
energeticka_hodnota_kcal: | 382,000000 |
sacharidy: | 89,000000 |
bilkoviny: | 3,200000 |
sul: | 0,200000 |
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: | 0,200000 |
z_toho_cukry: | 4,500000 |
energeticka_hodnota_kj: | 1622,000000 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář