Jizerka bílý chléb 500g Jizerské pekárny 2892

Neohodnoceno
90,90 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
balení 14ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA BÍLÝ CHLÉB   Máte chuť na vláčný, křupavý, čerstvý domácí chléb? Pak neváhejte a vyzkoušejte bezlepkovou směs od Jizerských pekáren na výrobu chutného bílého chleba pro upečení v domácí pekárně nebo troubě.   Společnost Jizerské pekárny se svou dlouholetou tradicí vyrábí chléb a pečivo, knedlíky, cukrářské výrobky, lahůdky a bezlepkové výrobky. Důraz přitom kladou na nejvyšší kvalitu potravin i zpracování a pečou tradičně ze třístupňového kvasu a pouze ze 4 surovin: pšenice, žita, vody a soli.   Pokud si kromě bílého chleba chcete vyzkoušet upéct i jiné pochoutky, nabízí tato značkou celou škálu bezlepkových směsí na pečení: směs na palačinky, směs na knedlík, směs na langoš, dále zlatou a zelenou mouku a také směsi na pečivo: směs na slunečnicový, tmavý a vícezrnný chléb.     SLOŽENÍ: bezlepková směs (kukuřičný škrob, bramborový škrob, lupinová mouka, tapiokový škrob, dextróza, zahušťovadlo: guma guar; kyselina: kyselina askorbová); pšeničný škrob bez lepku - vhodný pro bezlepkovou dietu, sůl   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY BEZ VAJEC a SÓJI   Může obsahovat stopy sezamu a oxidu siřičitého, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž jmenované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Uchovejte v suchu a chraňte před teplem.     NÁVOD K PŘÍPRAVĚ: Potřebujeme: 500g bezlepkové směsi, 400-440 ml vody a 5g čerstvého nebo 2g sušeného droždí   V DOMÁCÍ PEKÁRNĚ:   400-440 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo 2 g sušeného droždí nasypte do mísící nádoby. Pro zlepšení vláčnosti chleba můžete přidat lžíci oleje. Pečte na programu "basic" (základní).   KLASICKÁ PŘÍPRAVA: 400-440 ml studené vody, 500 g bezlepkové směsi a 5 g čerstvého nebo sušeného droždí mísíme ručně nebo v robotu 10 minut do hladka. Po vymísení těsto necháme vyzrát asi čtvrt hodiny, pak vytvarujeme bochník na plech nebo do vymazané formy. Necháme přibližně hodinu kynout v teple a pak pečeme při teplotě cca 200°C asi 60-70 minut.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 0,900000
energeticka_hodnota_kcal: 350,000000
sacharidy: 84,000000
bilkoviny: 1,700000
sul: 2,500000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,200000
z_toho_cukry: 1,800000
energeticka_hodnota_kj: 1457,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: