Mošt jablečný s aronií 750 ml BIO MOŠTÁRNA HOSTĚTÍN

Neohodnoceno
104 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Jablečný mošt s arónií v biokvalitě z Bílých Karpat. 4 díly moštu a 1 díl šťávy z černé jeřabiny. Nápoj není při výrobě ředěn ani filtrován. Neobsahuje přidaná barviva ani sladidla. Vyroben rodinnou firmou s důrazem na místní tradice.

Specifikace

Aronii se říká také temnoplodec nebo černý jeřáb. Má malé černé plody výrazné kyselé chuti. Pochází ze Severní Ameriky a dnes se vyskytuje především ve vlhkých lesích. Tento keř má na podzim krásně červeně zbarvené listy. Používá se jako ozdobný keř a z plodů jsou vyráběny barviva a džemy.

Hoštětínská moštárna sídlí v srdci Bílých Karpat od roku 2000. Firma vyrábí především jablečný mošt, produkuje ale také mošty a sirupy z dalších druhů ovoce a bylin. Posláním hostětínské moštárny je udržovat vztah k přírodě, místním zdrojům a tradicím. Společnost získala ocenění jako Česká biopotravina roku, Regionální potravina Zlínského kraje nebo Perla Zlínského kraje.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Jablečná šťáva* 80 %, šťáva z arónie* 20 %. Pasterováno. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě. Před otevřením protřepejte.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):193kJ/46kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 10,8 g. z toho cukry: 10,3 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v temnu do 24 °C. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 5 dnů.
Legislativní zařazení: Ovocná šťáva.

Doplňkové parametry

Kategorie: Mošty
Hmotnost: 1.119 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-003
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: