KM Žluté kari s tofu a jasmínovou rýží

Neohodnoceno
Značka: Expres Menu
149 Kč
Vyprodáno
Možnosti doručení
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.

Složení: jasmínová rýže (40 %), tofu bílé (12,8 %) (sója, mořská sůl Nigari), lilek, cibule, kokosové mléko sušené (dehydratovaný extrakt z dužiny BIO kokosových ořechů 97,5 %, BIO maltodextrin 2 %, BIO arabská guma 0,5 %), třtinový cukr, kari pasta žlutá (2,5 %) (20 % sušené červené chilli, citronová tráva, česnek, sůl, šalotka, galanga, kurkuma, skořice, muškátový květ, koriandr, kmín), limetková šťáva, rýžová mouka, kukuřičná mouka, olej řepkový, koriandr, sezamový olej, sůl kamenná, bazalka.

Informace pro alergiky: výrobek obsahuje sezam, sója

Skladování: Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +30 °C. Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin.

Způsob přípravy:

Hotové sterilované jídlo s přílohou, ve dvou sáčcích
1) Vložte krabičku do mikrovlnné trouby a ohřívejte cca 2 minuty (800 W) nebo dokud nebude jídlo teplé. Obal výrobku se může teplem deformovat.
2) Jídlo přendejte ze sáčku na talíř a ohřejte v mikrovlnné troubě cca 2 minuty.
3) Vyjměte sáčky z papírového obalu a oba uzavřené sáčky vložte do hrnce (či rychlovarné konvice) s vařící vodou na cca 10 min.

Nutriční hodnoty 100 g
Energetická hodnota 601 kJ
143 kcal
Tuky 4,8 g
Nasycené tuky 3,2 g
Sacharidy 21,0 g
Z toho cukry 3,9 g
Bílkoviny 3,7 g
Vláknina 0,9 g
Sůl 0,8 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Komplet menu
Záruka: 24 měsíců
Hmotnost: 0.5 kg
Typ: hlavní jídlo, jídlo s přílohou
Výběr masa: bez masa
Vynechat 1 alergen: celer, hořčice, houby, laktóza, ořechy, vejce
Podle diety: Veganské, Vegetariánské
Počet porcí: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: