Čokoládový nápoj prášek BIO

Neohodnoceno
Značka: Vitalvibe
299 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zamilujte si tradiční sladký kakaový nápoj v nejčistší přírodní podobě v biokvalitě. Kakaový prášek, který tvoří základ čokoládového nápoje, je samotnou esencí kakaového bobu, skrývá v sobě celou řadu minerálů a dalších prospěšných látek, aniž by obsahoval vysoké procento tuku. Chuť nápoje dotváří přírodní kokosový cukr s nízkým glykemickým indexem a špetka čisté mořské soli. Lahodná chuť díky spojení surovin v BIO kvalitě Kakaové boby jsou plody kakaovníku (Theobroma cacao), které se botanicky řadí mezi bobule, a chutnají jako nesladká hořká čokoláda. Představují výborný prostředek, jak dodat tělu energii, dobrou náladu, jasnou mysl a podpořit zdravý životní styl. Kokosový palmový cukr je přírodní cukr získávaný z nektaru tropických kokosových palmových květů v Indonésii. Po sesbírání se uvaří, tím se vytvoří karamel, který se poté rozdrtí na jemný krystal. Je přírodním sladidlem, které si díky šetrnému zpracování zachovává obsah minerálních látek, a vyznačuje se nízkým glykemickým indexem.  Čokoládový nápoj je balzám pro tělo, duši i chuťové buňky Antokyany jsou rostlinná barviva fialové barvy. Jsou obsaženy například i v borůvce nebo acai, kde se významně podílejí na příznivém účinku na lidský organizmus. Specifickými látkami jsou purinové sloučeniny, především theobromin a v menší míře kofein. Obě látky mají díky své příbuznosti dosti podobné účinky, účinek theobrominu je ale asi desetkrát slabší než účinek kofeinu. Proto se u čokolády ani u kakaa nemusíme obávat “přestimulování organizmu”, ani určité “návykovosti”, jako je tomu například u kávy. Bioaktivní aminy prospívají harmonické funkci neurotransmiterů (přenašečů nervových vzruchů v mozku), podílejí se na vytváření “pocitů blaha”. Kokosový cukr má oproti běžnému cukru nízký glykemický index, proto v organizmu nezvedá po konzumaci prudce hladinu cukru v krvi, ale uvolňuje do těla energii pomalu. Je tak vhodný i pro všechny, kdo si množství jednoduchých cukrů ve stravě musí hlídat. Kakaový prášek je právem známý jako mocný pomocník pro navození dobré nálady a příjemného stavu bdělosti. Kombinací s přírodním kokosovým cukrem vzniká jedinečná pochoutka, která mnohým připomíná dny dětství, kdy jsme si vychutnávali hrneček teplého kakaa s pocitem, že na světě je krásně. Doporučené užívání: smíchejte 2 lžičky prášku s ohřátým (rostlinným) mlékem. Vhodné k výrobě dortů, dezertů, smoothie aj. Složení: kakaový prášek bio, kokosový cukr bio, mořská sůl  Nutriční hodnoty ve 100 g Energetická hodnota 1342 kJ/ 334 kcal Tuky 8 g     z toho nasycené 4 g Sacharidy  52 g    z toho cukry 42 g Vláknina         18 g Bílkoviny 16 g Sůl 0,52 g Draslík 928 mg (46 %)* Fosfor 437 mg (62 %)* Hořčík 300 mg (80 %)* Mangan 2 mg (100 %)* Měď 2 mg (200 %)* Selen 9 µg (16 %)* Zinek 4 mg (40 %)* Železo 8 mg (57 %)* * Referenční hodnota příjmu Hmotnost: 250 g Skladujte na chladném, temném a suchém místě. upozornění: Je vhodné zvýšené opatrnosti v těhotenství, při kojení, u dětí do 5 let a také je vhodná obezřetnost při kombinacích s některými léky a dalšími látkami  (hlavně některá antidiabetika, lithium, theofylin, hormonální přípravky, čaj a káva s obsahem kofeinu) Opatrně by s kakaovým práškem měli zacházet všichni s náchylností k migrénám nebo dně.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: