Hraška na zahušťování bezlepková 1 kg CERIA

Neohodnoceno
Značka: Ceria
187 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hraška vychází z rodinné tradice a jde o ryze český produkt. Hraška neobsahuje lepek, konzervanty ani barviva. Zahustíte s ní polévky, omáčky, šťávy a další pokrmy. Může sloužit i jako pojivo v těstech místo vajec.

Specifikace

Využití:

  • zahušťování - polévky, omáčky, šťávy a další jídla zahustíte s touto směsí
  • náhrada vajec - do těsta nebo do směsi na placky či bramboráky, v tom všem bude Hraška dobrým pojivem
  • pomazánky, dresinky, omáčky - Hraška pomůže při přípravě základu pro tyto pokrmy
  • obalování - pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru

Hraška je česká rodinná firma s mnohaletými zkušenostmi zaměřená na výrobu bílkovinných koncentrátů rostlinného původu, obalovacích a chutících směsí. Firma nepoužívá syntetické a geneticky manipulované suroviny. Autourkou produktové řady Hraška je Ing. Eliška Škvařilová, která má vlastní kuchařka, vytvářela stravovací normy mateřské školy a pořádá kurzy vaření.

Složení

Hrách 70 %, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl s obsahem 40 % draslíku, směs koření.

Příprava

Při použití hrašky není nutné připravovat jíšku. Hrašku stačí smíchat s vodou a 20 minut povařit. 1 lžíce směsi Hraška (30 g) zahustí 1,5 l polévky. 50 g směsi Hraška zahustí 600 ml omáčky. Hraška je dobře stravitelná a nemá nohořklou chuť po hrachu.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1423kJ/337kcal. Tuky: 3,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g. Sacharidy: 54 g. z toho cukry: 1,8 g. Bílkoviny: 17 g. Sůl: 0,82 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte na suchém místě.
Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek – směs pro přípravu hotového pokrmu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrašky a zahušťovadla
Hmotnost: 1.008 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Přidaný cukr: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: