Flapjack ovesný pekan bezlepkový 80 g BRYNMOR

Neohodnoceno
Značka: Brynmor
41,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Flapjack, na kterém si konečně pochutnají i celiaci. Z bezlepkových ovesných vloček s křupavými pekanovými ořechy.

Specifikace

Ručně vyráběná ovesná tyčinka s rozplývajícími se pekanovými ořechy plná energie a skvělé chuti. Neobsahuje žádná umělá barviva ani dochucovadla. Je to velmi sytá svačinka. Zakousněte k němu ovoce a může posloužit i jako snídaně pro dny, kdy jste třeba zaspali a nestíháte. Přibalte ho dětem na svačinu do školy či na výlet. Uvidíte, že hladné nebudou. Díky vysokému obsahu sacharidů je flapjack vhodný i jako občerstvení po sportovní aktivitě nebo na dodání energie na túře.

Flapjack je z bezlepkových vloček, takže si na něm mohou pochutnat i celiaci. Neobsahuje ani žádné živočišné složky. Je proto vhodný i pro vegetariány či vegany.

Flapjack je typická pochoutka, která je populární ve Velké Británii. Jako Flapjack se označuje pečená tyčinka z ovesných vloček.

Ovesné tyčinky firmy WHOLEBAKE se vyrábí v krásném údolí Llangollen v severním Walesu. K výrobě se používají jen ty nejlepší a zcela přírodní ingredience z celého světa. Všechny výrobky jsou vhodné pro vegetariány a neobsahují pšenici, umělá barviva, aromata nebo konzervační látky.

Složení

Bezlepkové ovesné vločky 42 %, sirup z invertního cukru, rostlinný olej (palmový, řepkový), cukr, PEKANOVÉ OŘECHY 6 %, SÓJOVÁ MOUKA, sůl, přírodní aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, mléka a sezamu.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1957kJ/466kcal. Tuky: 24,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 9,6 g. Sacharidy: 51,5 g. z toho cukry: 26,7 g. Bílkoviny: 7,7 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě.
Legislativní zařazení: Ovesná tyčinka.

Doplňkové parametry

Kategorie: Flapjacky
Hmotnost: 0.081 kg
Bio: NE
Organické: 1
Bez lepku: 1
Bez lepku přirozeně: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: