Flapjack bezlepkový banán 60 g BIO CEREA

Neohodnoceno
Značka: Cerea
38,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

Flapjack s banánem, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě.

Specifikace

Tyčinka, která opravdu zasytí! Hodí se na cesty nebo jako svačina do školy nebo do práce. Flapjack neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, takže si na něm mohou pochutnat jak celiaci, tak i vegetariáni a vegani.

Česká společnost CEREA působí na našem trhu již téměř 30 let. Založena byla v Zábřehu na Moravě. Vyrábí originální cereální a pekárenské produkty mezi které patří ovesné flapjacky, zeleninové tyčinky, tyčinky s tvarohem a mlékem pro nejmenší nebo raw tyčinky.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Složení

Ovesné vločky* bez lepku 35 %, sirup agávový*, banán sušený* 21 % (banánové kousky* 71 %, banánový prášek*), rostlinný tuk* (slunečnicový olej*, bambucké máslo*, pitná voda, přírodní aroma), javorový sirup*, kokosový olej*, slunečnicový lecitin*, přírodní aroma. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat stopy vajec, arašídů, sóji, mléka, skořápkových plodů, sezamu, hořčice a celeru.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1772kJ/423kcal. Tuky: 18 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 7 g. Sacharidy: 58 g. z toho cukry: 36 g. Bílkoviny: 4,8 g. Sůl: 0,04 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplema slunečním světlem.
Legislativní zařazení:

Doplňkové parametry

Kategorie: Flapjacky
Hmotnost: 0.061 kg
Bio: ANO
Certifikát: CZ-BIO-002
Bez lepku: 1
Bez mléka: 1
Fairtrade: 1

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: