Chléb slunečnicový bez lepku 500g Labeta 536

Neohodnoceno
Značka: Labeta, a.s.
71,90 Kč –8 %
Chléb slunečnicový bez lepku 500g Labeta 536
71,90 Kč –8 % 65,90 Kč
Do 3 dnů
Možnosti doručení
balení 8ks v kartonu

Detailní informace

Detailní popis produktu

BEZLEPKOVÁ SMĚS NA SLUNEČNICOVÝ CHLÉB   Rádi pečete a hledáte prvotřídní čerstvost a kvalitu? Pak je speciální bezlepková směs na slunečnicový chléb pro vás tou správnou volbou. Příprava chleba je jednoduchá - stačí směs smíchat s vodou, nechat vykynout a upéct. A máte chutné pečivo ke snídani či k večeři! Odměnou vám pak bude čerstvý zdravý vláčný křupavý chléb se slunečnicovými semínky, který ze směsi vytvoříte. Dopřejte své rodině kvalitní čerstvé pečivo nejen na víkend a vyzkoušejte tuto směs od značky Labeta. Je namíchána z přirozeně bezlepkových surovin, takže je vhodná i pro celiatiky.   Labeta je česká firma, která se od roku 1993 specializuje na výrobu suchých sypkých bezlepkových směsí na přípravu pokrmů. Kromě kypřících prášků, cukrů a moučných směsí na pečení nabízí také tekuté přípravky jako jsou topingy (sladké polevy), marinády, polévková koření nebo sojové a jiné omáčky.   Kromě slunečnicový chleba si můžete vyzkoušet upéct také domácí bagetky nebo jiné druhy domácího bezlepkového chleba, který máme v těchto provedeních: dýňový, světlý a tmavý chléb. Jestli máte naopak chuť na sladký zákusek, můžete si upéct třeba bábovku, klasické i kakaové muffiny, perník, makovec, drobenkový dort, mazanec nebo vánočku, cheesecake nebo pudingy od Labety.     SLOŽENÍ: bramborový škrob, rýžová mouka, slunečnicové semínko 9 %, kukuřičná mouka, kukuřičný škrob, sušené droždí (pekařské droždí, emulgátor: sorbitanmonostearát), jedlá sůl, zahušťovadlo: guma guar; kmín, cukr, řepná vláknina, barvivo: amoniakový karamel; kyselina: kyselina citronová   BEZ LEPKU (obsah gluténu < 20 mg/ kg) BEZ LAKTÓZY   Může obsahovat mléko, skořápkové plody, sóju, vejce a hořčici, protože se zpracovává ve výrobně, kde se zpracovávají rovněž zmiňované výrobky.     SKLADOVÁNÍ: Skladujte v suchu.     PŘÍPRAVA: Oba sáčky smícháme, přidáme 380 ml vlažné vody. Elektrickým hnětačem v míse vypracujeme těsto, které vložíme do vymazané a bezlepkovou moukou vysypané chlebíčkové (nebo menší dortové) formy a necháme v teple 60–75 minut kynout. Pečeme při teplotě 170–180 °C asi 60 minut.     Výrobce: Labeta, a.s.  Dřenice 81, 537 01 Chrudim, Česká republika  

Doplňkové parametry

Kategorie: Mouky
tuky: 5,100000
energeticka_hodnota_kcal: 361,000000
sacharidy: 72,000000
bilkoviny: 5,100000
sul: 1,800000
vlaknina: 3,400000
z_toho_nasycene_mastne_kyseliny: 0,800000
z_toho_cukry: 1,500000
energeticka_hodnota_kj: 1527,000000

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: