Jamones y Embutidos Mallo, S.L. Krájené Chorizo Iberico 55g

Neohodnoceno
78,90 Kč
Skladem
Možnosti doručení
Chorizo, tradiční španělský salám, je proslulé svou charakteristickou a silnou chutí papriky, které dominuje uzená paprika. Kromě toho je chorizo obohaceno o česnek a různé bylinky.

Na rozdíl od běžných klobás a čabajek se chorizo liší použitím masa z iberských prasat a jeho unikátní výrobní metodou. Vyrábí se z nevařeného fermentovaného masa, což je klíčový prvek, který přispívá k jeho jedinečnosti.

Vybrané maso se ochucuje uzenou paprikou a pak se plní do tenkého přírodního střívka, které dokonale přijímá a uchovává chuť salámu.

Detailní informace

Přes 9000 výdejních míst v ČR
Přes 9000 výdejních míst
po celé ČR
Velký výběr
Velký výběr
přes 30 000 produktů
Působíme už od roku 2016
Působíme už
od roku 2016

Detailní popis produktu

Tím, že se maso suší, uchovává se přirozená chuť masa v daleko větší intenzitě, než při tepelné úpravě. Dá se tedy říct, že chuť choriza je daleko komplexnější a plnější, než chuť paprikových klobásek, které nevznikly sušením, ale například uzením. 

Složení: iberské vepřové maso a sádlo, sůl, cukr, konzervanty (E-252 aE-250), česnek, paprika, laktóza, dextríny, sojový a mléčný protein, stabilizátor (E-450), antioxidant (E-316), koření, barvivo (E-120).

Výživové údaje na 100 g produktů:  Energetické hodnota 1794 KJ/429 Kcal 

Tuky(g) 32,8, nasycené tuky(g) 14,2 

Sacharidy (g) 5,6 Cukry (g) 3,5 

Bílkoviny (g) 23,4 

Sůl (g) 3,2. 

Skladování a konzumace:

Chorizo skladujte na chladném a suchém místě s teplotami do 30 ºC.

Ještě před samotnou konzumací doporučujeme nejprve otevřít obal a nechat chorizo alespoň 20 minut odpočinout při pokojové teplotě, aby se naplno rozvinuly všechny chutě a vůně. 

Pokud je to možné, krájejte ho na co nejjemnější a nejtenčí plátky. Kdyby se náhodou stalo, že ho nesníte celé najednou, uložte ho do lednice a spotřebujte ideálně během 48 hodin.

Uvedená cena je za 1 kus o hmotnosti 160 až 180 gramů a jde o cenu, která je konečná.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: