Acetificio Carandini Emilio Rýžový ocet CARANDINI 500ml
Detailní popis produktu
Rýžový ocet CARANDINI 500ml Rýžový ocet se vyrábí fermentací rýže, kdy vzniká rýžové víno, které opětovně fermentuje do vzniku octa. Rozšiřuje řadu oblíbených dochucovadel, většinou je spojován s přípravou rýže na Sushi, znám je hlavně v asijské kuchyni. V porovnání s klasickým octem je jeho chuť jemnější, něco mezi kyselo-sladkou. Používá se při přípravě zeleninových salátů, masových a rybích marinád či dresinků. RÝŽOVÝ OCET KVASNÝ Složení Rýžový ocet Alergenní informace Obsahuje siřičitany. Kyselost 5% Skladování Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před světlem a zdroji tepla. Země původu Itálie Výživové údaje na 100ml Energetická hodnota 72 kJ/17 kcal Tuky 0g z toho nasycené mastné kyseliny 0g Sacharidy 0g z toho cukry 0g Vláknina 0g Bílkoviny 0g Sůl 0gDoplňkové parametry
Kategorie: | Ocet |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář